FORUT-fadder: Verv og vinn tur til Nepal

Vervekampanje

Millioner av jordskjelvrammede barn.
Bare én barnepsykiater
!

Arun er den eneste barnepsykiateren i Nepal. I et land med 10 millioner barn og store utfordringer etter jordskjelvkatastrofen i 2015. Han møter barn med store traumer, men får bare hjulpet noen få. Nå trenger barna i Nepal mange flere helter som Arun.

Støtt FORUTs arbeid med å bygge en barnepsykiatrisk klinikk i Katmandu. Blir du FORUT-fadder nå kan du også vinne en studietur til Nepal og se prosjektet med egne øyne. Verver du flere har du større sjanse for å vinne! Vil du være med på å forandre verden?

ja-bli-forut-fadder

Barn i Nepal

Slik kan du vinne en tur til Nepal

– Det er tre trekninger av tur i FORUTs julekalender.
– Alle som blir FORUT-fadder i november og desember er med i trekningene.
– Den som verver får én vinnersjanse for hver fadder som verves!

I tillegg gjelder fortsatt regelen om at 5 vervede faddere gir en FORUT-sekk og 15 gir en studietur! Det lønner seg altså å verve, og det har aldri vært større sjanse for å vinne en opplevelse for livet sammen med FORUT. Du kan lese mer om vervepremiene her.

Det viktigste av alt er at pengene du gir som FORUT-fadder er med på å forandre liv i våre prosjektland i Asia og Afrika! Klikk her for å registrere deg som fadder nå.
.

FORUTs faddervervejulekalender

Alle hverdager i desember slippes en ny episode i vår julekalender på Facebook. Der deler vi videosnutter fra våre prosjekter, ambassadører og komikere. Se siste episode her:


.

Les mer

Hvorfor sender FORUT faddere på tur?
Bli kjent med Arun Raj Kunwar – Nepals eneste barnepsykiater