Julegaver som forandrer verden

Stadig flere bedrifter ser betydningen av å gi en julegave til sine ansatte som utgjør en forskjell for de som har minst. FORUT tilbyr alternative julegaver med mening. Dette er gaver som er ekstra gode å gi til ansatte og samarbeidspartnere.

FORUT støtter organisasjoner og mennesker i noen av de fattigste og mest sårbare områdene i verden. Ved å kjøpe våre alternative julegaver støtter dere både vårt langsiktige utviklingsarbeid og kvinnearbeidsplasser i fattige land.

Dette er gavene vi anbefaler:

Symbolgave kr 150,-

Dette gavekortet viser at du støtter FORUTs arbeid for å sikre barn utdanning. Det er brettet i to med plass til å skrive en personlig hilsen og gi videre til den som skal få gaven.

Utdanning kan være en vei ut av fattigdom. FORUT bygger skoler, kurser lærere og bidrar med skolemateriell til fattige familier i flere av våre samarbeidsland. Vi jobber også med å stoppe barneekteskap og barnearbeid for at barna heller skal fortsette på skolen.

Symbolgaver er reelle eksempler på FORUT sitt arbeid. Pengene fra din gave vil bli brukt der behovet er størst.

Gryteunderlag i filt kr 150,-

Disse populære gryteunderlagene er satt sammen av 2 cm håndlagde filtkuler i ulike farger. Diameter: 20 cm. De er produsert for FORUT av Nepal Craft Gallery i Katmandu.

Nepal Craft Gallery tilbyr håndverksprodukter av god kvalitet. Hovedmålet med selskapet er å fremme fattige nepalske familier og sikre dem inntekt. Bedriften ble startet opp i 1971 og er medlem av Håndverksforeningen i Nepal.

Nepal Craft Gallery produserer ulike produkter av filt. Filt er laget av ullfibre som er paret sammen av damp og trykk – ingen spinning, veving eller strikking. Fibrene som brukes i denne prosessen inkluderer ull, pels og visse hårfibre.

Du kan også finne flere produkter i FORUTs nettbutikk.

Ta kontakt med Therese Vangstad for å bestille eller høre mer om FORUTs bedriftsjulegaver.

E-post: therese@forut.no
Tlf: 480 48 636