Bedriftsfadderskap

Urbane TotningerFORUT-bedriftsfaddere er givere som bidrar med minimum kr. 12 000,- i året. Midlene kan bli øremerket et eget prosjekt eller gå til FORUTs generelle arbeid. Kanskje du eller din bedrift har lyst til å bli bedriftsfadder?

Ta kontakt for nærmere avtale på telefon 61 18 74 00.

En av våre bedriftsfaddere er revygruppa “Urbane Totninger“. De har i mange år latt overskuddet fra siste forestilling av sitt sommershow på Kapp gå til FORUTs arbeid i Sierra Leone og Nepal. Totalt har FORUT fått godt over en million kroner fra gruppa – et formidabelt tilskudd! Pengene har blitt benyttet til skolebygging i Sierra Leone og til vanskeligstilte barn i Nepal.

Vinteren 2010 var Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby med på oppfølgingstur til Sierra Leone sammen med FORUT. I 2013, 2014 og 2015 ble de med til Nepal og traff både partnerorganisasjonene våre og noen av målgruppene, blant annet jentene på Balika-hjemmet. Høsten 2016 var Ida Marie Ringerud og Thorbjørn Dyrud fra Urbane Totninger med på en tur til Nepal, og kom hjem til Norge med et brennende engasjement for FORUT.

– Det er fint å se at pengene vi samler inn blir brukt. Hvis noen lurer på om pengene virkelig kommer fram, så kan vi bekrefte det, sier Paul Håvard Østby.

Urbane Totninger i Nepal_1000
Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby og jentene på Balika Peace home fant fort tonen.

Her kan du besøke noen av bedriftsfadderne våre:

Urbane Totninger
Thermo-Floor
Toten-Gruppen
Åsane Folkehøgskole
Seljord Folkehøgskole
Sandefjord Videregående skole
Oslo Yoga
Lions klubb Furnes