Besøk FORUTs julebutikk på CC Gjøvik

FORUT gjentar suksessen med en fysisk butikk der man kan handle julegaver med mening. I år er butikken på kjøpesenteret CC Gjøvik.

Butikken følger åpningstidene til CC fram til lille julaften:

Mandag til fredag: 10 – 21 (til kl 22 fra 11.12)
Lørdag: 10 – 18
Søndag: 14 – 18 (gjelder 3.12, 10.12 og 17.12)

For femte år på rad lager FORUT en slik pop up-butikk, denne gangen ved Skoringen og Eplehuset i andre etasje på CC Gjøvik. Her finner man leker, spill, musikkinstrumenter og andre flotte produkter til barn, i tillegg til en del gaveartikler, pashminaskjerf og filtprodukter som sitteunderlag, gryteunderlag, tepper og grytekluter.

Monki, Minki og Yanay, kjent fra FORUT Barneaksjonen, er populære julegaver.
Gaver som passer til alle

– Mange syns det er fint å gi julegaver med mening, og her mener vi at man kan finne gaver til alle. Spesielt filtproduktene laget ved Nepal Craft Gallery har vært populære de siste årene, sier butikksjef Elisabeth Løvstad fra FORUT.

Hun er glad for god hjelp fra mange frivillige som i tillegg til FORUT-ansatte vil bemanne julebutikken helt fram til lille julaften.

FORUTs nettbutikk, som har et større utvalg enn julebutikken, holder åpent året rundt.

Direkteimportert fra prosjektlandene

FORUTs nettbutikk og julebutikk drives som en synergieffekt av vareimporten FORUT har for barneaksjonen som går ut til 1400 barnehager og skoler årlig. Varene direkteimporteres fra våre prosjekter og leverandører i sør – spesielt i Nepal og Sri Lanka. Vi har nær kontakt med, og god oppfølging av våre leverandører og kan derfor tilby en rekke rettferdige produkter fra sunne næringskjeder.

Handler du FORUT-varer sørger du ikke bare for å gi tilbake til små produsenter i sør, som sørger for livsviktige arbeidsplasser og gir grunnlag for vekst for hele lokalsamfunn – men du handler også varer som skaffer viktige inntekter til FORUTs arbeid i Asia og Afrika.

FORUTs julebutikk ligger ved Skoringen og Eplehuset i andre etasje på CC Gjøvik.

Siste nyheter