Bli med på bursdagsstafetten!

FORUT har fått en god start på årets bursdagsstafett, der alle kan bidra med en personlig innsamlingsaksjon på sin egen Facebook-side. Foreløpig har 50 personer meldt i fra at de vil bruke sin egen bursdag til en god sak med FORUT. Andreas og Maj Britt er to av disse. 

Andreas Skaugerud Trondal i Saksvik i Sør-Trøndelag er en varm tilhenger av FORUT, og var tidlig på plass med sin påmelding til årets bursdagsstafett.

– Dette er en flott bruk av bursdagen min i mars, så alle mine venner på Facebook blir invitert til å bidra med noen kroner, sier Andreas.

– Jeg har etter hvert mange gode opplevelser og erfaringer med FORUTs arbeid i flere samarbeidsland, og vil oppfordre alle til å bli med på denne enkle bursdagsstafetten som gir viktige inntekter til gode prosjekter i Asia og Afrika! 

Maj Britt Andersen i Asker er også en trofast støttespiller for FORUT, etter at hun har laget musikk til barneaksjonen fra både India og Malawi.

– Jeg er så glad for dette samarbeidet, og for de menneskene jeg har møtt i prosjektene jeg har vært involvert i. FORUT gjør en viktig jobb for mange barn, unge og voksne, og jeg bidrar gjerne med litt oppmerksomhet på Facebook på min egen bursdag!  

Bli med du også! 

I alt har 50 personer meldt fra at de vil støtte FORUT med en slik innsamling via Facebook, og bursdagsstafetten har plass til flere! Les mer om stafetten her.

Ta konktakt på ingvar@forut.no eller 99042564 nå, så sørger FORUT for påminnelse og annen praktisk informasjon når bursdagen din nærmer seg.

Siste nyheter