Coverauksjon ga 28.401 kr til FORUT!

Paul Håvard Østby i Urbane Totninger har laget platecoverkunst til ti mer eller mindre lokale artister. Disse coverne ble lagt ut på auksjon på Facebook, og det var mange som ville sikre seg et unikt platecover av plater som kanskje aldri blir utgitt.

Det startet med en fleip, men det førte til morsomme bilder som mange ville legge inn bud på! Pengene som ble samlet inn på denne budkrigen går til FORUTs arbeid.

Paul Håvard fant en app på telefonen hvor man kan redigere bilder, og her tryllet han fram noen artige platecover av nære musikervenner. Per Erik Back Bjørnback på Profil Grafisk på Kolbu har hjulpet Paul Håvard med å lage platecoverne i riktig albumformat. Platene blir bare trykket i to eksemplarer; det ene eksemplet er blitt auksjonert bort og det andre får artisten beholde.

– Artistene har vært veldig greie med meg som har latt meg få lov til å gjøre dette, sier Paul Håvard. Blant de portretterte artistene finner vi Knut Anders Sørum, Maj Britt Andersen, Lewi Bergerud, Ingvild Nagell-Dahl og Eli Kristin Hansveen.

Søndag ble altså auksjonen avsluttet og det ende med en flott sum på hele 28.401,- kroner.

Bildet over er fra Gustav Nilsens «hevnaksjon» der Paul Håvard selv ble portrettert. Se video av stuntet på vår Facebook-side.

Siste nyheter