Dobbel 60-årsdag i FORUT

I mai har FORUT feiret at to sentrale medarbeidere har blitt 60 år.

Økonomi- og administrasjonsleder Lill Jørgensen fylte 60 22.mai. Hun begynte i FORUT da organisasjonen var i en tidlig oppstartfase på åttitallet, og kan i dag se tilbake på 37 sammenhengende år som ansatt på samme arbeidsplass.

Lill Jørgensen var den som ble først ansatt av daværende generalsekretær Terje Heggernes, og de to delte et lite kontor i Gjøvik sentrum. I dag har FORUT 18 ansatte i Norge, og 16 partnerorganisasjoner i seks land i Asia og Afrika.

Gjennom alle årene med vekst har Lill Jørgensen blitt en helt sentral del av utviklingen og driften av FORUT. Hun har hele tiden ledet arbeidet med økonomistyring, regnskap og revisjon og er en svært, dyktig, omsorgsfull og inkluderende medarbeider med inngående kjennskap til hele dybden og bredden i det FORUT arbeider med innenfor kampanjefeltet i Norge og i bistandssamarbeidet.

Jan Blom-Jensen fylte 60 år 15. mai. Han har arbeidet som kampanje- og administrasjonskoordinator siden 2005, men hadde før det også to år på Sri Lanka for FORUT på 90-tallet og var senere nestleder og mottaksleder på et av FORUTs flyktningmottak fra 1995 og fram til han begynte i sin nåværende stilling

Jans allsidige bakgrunn og kompetanse gjenspeiles i den brede porteføljen han har i FORUT i dag, med ansvar for blant annet drift, lager og IT. Jan, som kommer fra Danmark, omtaler seg selv gjerne som potet, han kan brukes til alt og er handlekraftig, løsningsorientert, positiv og hjelpsom. I tillegg har mange fått viktig arbeidstrening under Jans ledelse i FORUTs samarbeid med yrkeskvalifiseringsbedrifter.

Alle i FORUT gratulerer Lill og Jan med 60- årsdagene og ser fram til nye arbeidsår med felleskap og spennende oppgaver i årene framover!

Siste nyheter