Dora-show til inntekt for FORUT

FORUT-ambassadør Dora Thorhallsdottir er på turne med sitt nye standup-show «Overganger». Fredag 24. september kommer hun til Gjøvik kultursenter, og inntektene fra denne forestillingen donerer hun til FORUT.

Her kan du lese om showet og kjøpe billetter
Gjøvik Kultursenter, Sal 1
24. september 2021 kl 19:00

I tillegg til å være komiker er Dora programleder for den populære podcasten «Relasjonspodden” og jobber som relansjonsterapeut på “Relansjonssenteret”. FORUT er stolt av å ha henne som ambassadør og takknemlig for at hun velger å støtte FORUTs arbeid mot fattigdom og urettferdighet.

Dette skriver Dora om det nye showet:

«Overganger» er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Overgangsalderen for eksempel. Vi skal alle dit når vi er ca halvveis i livet, men det er det ingen som snakker om. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre, i en kropp som naturlig forfaller, til noe skamfullt. (heia mennesker!) Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente, er det ikke et supert opplegg?! 

Dette showet er en hyllest og en kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Det er observasjoner av absurde ting vi driver med og ikke minst en gjennomgang av alt gnålet som følger av å ha en kropp. Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? Det er bare å glede seg!

Siste nyheter