En liten hilsen fra Sri Lanka

En kort reiserapport fra to ansatte i Tongjordet barnehage på Gjøvik. De var så heldige og fikk være med FORUT på en tur til Sri Lanka i begynnelsen av mars.

Vivian og undertegnede trakk gulloddet og fikk en tur til Sri Lanka med FORUT.
Dette har til nå vært en fantastisk reise med enormt mange og flotte opplevelser. På godt og vondt. Det er mange skjebner der ute som har det veldig tøft, mistet hele familien sin i tsunamien eller borgerkrigen, men som allikevel finner en livsglede mange av oss ikke kan forstå at de klarer.

Vi har besøkt mange barnehager, vi har besøkt slummen, skoler, flere samarbeidspartnere til FORUT. Helt utrolig å se hva FORUT har klart å gjøre her nede. Imponerende!

Pengene vi får inn på FORUT aksjonen går til noe kjempeviktig, de går til å bygge hus til de som mistet alt under krigen og tsunamien. Det går til å bygge nye barnehager. Det går til å få kvinner ut i arbeid. Omfanget er stort.
Legger ved en knippe bilder for å vise hva vi har opplevd 🤗🤗

Vil anbefale turen for flere barnehage-ansatte.
Vi var på en fantastisk tur til Sri Lanka med FORUT. Det var rett og slett magisk fra start til slutt. Vi reiste flere barnehagefolk sammen og turen var lagt opp slik at vi besøkte flere barnehager og fikk snakka masse sammen med andre barnehageansatte der nede. Mange nye erfaringer har vi tatt med oss, mye lærdom, både på godt og vondt og det har satt spor. Det er viktig å sette lys på hvordan det er å jobbe i barnehager i land som ikke er like rike som Norge. Men uansett hvor lite de får betalt for å jobbe i barnehage så så vi selv hvor stolte de var av jobben sin.

Vi anbefaler alle om å reise med FORUT, det vil bli en tur man aldri vil glemme.

Klem fra Vivian og Marion

Siste nyheter