En søtsak for Urbane Totninger!

Helt siden starten har Urbane Totninger årlig gitt inntektene fra en forestilling i teltet på Kapp til FORUT. Den elleville showgjengen har også vervet FORUT-faddere i flere år, slik at støtten til viktig utviklingsarbeid i seks land i Asia og Afrika har passert 2,5 millioner kroner. Da er det på tide med feiring, og det sørger FORUT for søndag 10. juli.

– Ingenting er bedre enn at lokale krefter slår seg sammen, sier seniorrådgiver Ingvar Midthun i FORUT.  

Derfor lager Gjøvik Sjokolade nå 500 små og eksklusive FORUT-sjokolader, som skal deles med alle som fyller showteltet på Kapp på årets FORUT-forestilling.  

– Vi er takknemlig for all velvilje på vår hjemmebane, og med en spesialpris på sjokoladen unner vi oss denne feiringen av femten år med lokalt engasjement fra alle de fine folka vi har blitt kjent med i Urbane Totninger, sier Ingvar. 

Verdt innsatsen 

Gjøvik Sjokolade startet opp sin produksjon i april i år. Den lille bedriften består av et sjokoladekjøkken og et utsalg i Gjøvik sentrum. 

– Vi synes dette var en gøyal ide, sier Kristina Jøranli i en pause på kjøkkenet.  

– Derfor sa vi også ja til å gjøre dette på en rimelig måte for FORUT, slik at vi sammen kan by på en søtsak i femten-års-feiringen av samarbeidet med Urbane Totninger.  

Mariann Lillevik arbeider også med sjokoladene, og synes det er flott at lokale krefter finner sammen på denne måten. 

500 hjerter fordi Urbane Totninger + FORUT = sant! 

Gjøvik sjokolade skal i alt produsere 560 eksklusive FORUT-sjokolader, og Kristina skal håndskrive med hvit sjokolade på dem alle.  

– Ja, det er mye jobb, men det er vi vant med som småskalaprodusent, sier hun med et bredt smil.  

Hun kjenner til FORUT fra før, og synes det er hyggelig at bedriften kan stille opp. 

En til hver 

I alle årene med samarbeid har Urbane Totninger trukket fulle telt til sitt sommershow, og 10. juli planlegges det for enda et show til inntekt for FORUT med bruk av alle sitteplasser.  

– Vi bestilte først en sjokolade til alle i salen, men glemte gjengen på scena, selve kjerne i hva alt dette tross alt handler om, forteller Ingvar i FORUT med et smil.  

– Nå er feilen rettet og fadesen unngått, så vi har med et hjerte til hele revy-gjengen også. Vi elsker samarbeidet med Urbane Totninger, så en hjertesjokolade mener vi setter akkurat de rette følelsene i gang, sier Ingvar, som håper anledningen også fører til at flere blir med som FORUT-faddere.

Her kan du kjøpe billett til årets FORUT-forestilling av Urbane Totninger, 10. juli 2022.

Siste nyheter