Vervesentral

Vi er takknemlige for alle motiverte ververe som bidrar til at vi får stadig flere FORUT-faddere. Her finner du litt informasjon om verveprosessen.

Dersom du ønsker å verve en eller flere venner, ber du de oppgi deg som verver når de registrerer seg. Dette lar seg også oppdatere i ettertid hvis du tar kontakt med fadderkoordinator Gry.

Det enkleste for alle parter er at nye faddere registrerer seg i vårt skjema på nett. Da kan man også bekrefte avtalegiroen med BankID med en gang. Men det er også mulig å fylle ut papirskjemaet i vår vervebrosjyre og sende inn per post eller i scannet form.

Har du spørsmål eller ønsker å få gratis tilsendt trykte vervebrosjyrer? Ring FORUT på tlf 61 18 74 00 eller send en epost til forut@forut.no.

Her kan du laste ned vår Lockdown-vervebrosjyre i PDF som er oppdatert i oktober 2020 med informasjon om koronasituasjonen.

Mange liker å verve sammen med andre. Det er både sosialt og gjør det lettere å oppnå resultater. Her kan du lese mer om konseptet som heter gruppeverving.

Vervepremier

For å motivere til verving og økte inntekter til våre bistandsprosjekter gir FORUT premie til den som har vervet 5 eller 15 faddere innenfor et kalenderår.

Den som verver 5 FORUT-faddere får:

En FORUT-fadder-ryggsekk.
  • Tøff dagstursekk med fire rom,
    samt utvendig flaskelomme på hver side.
  • Kraftig polstring og god ventilasjon i rygg.
  • Justerbar bryststropp
  • Elastisk stropp for festing av vått tøy eller annet.
  • Reflekser både foran og bak.
  • Sekken rommer ca 25 liter.

Den som verver 15 FORUT-faddere får:

En studietur til et av våre prosjektland.

Hvert år arrangerer FORUT studieturer til våre prosjektland. Det kan være India, Sri Lanka eller Nepal. Deltakerne får unike opplevelser gjennom prosjektbesøk, møter med FORUTs lokale prosjektpartnere og kulturopplevelser.

Den som verver 15 nye FORUT-faddere innen 15.01.2021 får være med på en slik tur, eller kan velge å trekke turen blant de som er vervet. Etter at de første 15 er vervet, vil det utløses en tur for hver 10. fadder. Altså vil f.eks 25 faddere utløse to turer.

Du kan lese mer om turene FORUT arrangerer her. Les også om hvorfor vi velger å gi bort turer i vervepremie.