FORUT festaften i digital jubileumsutgave

FORUT fyller 40 år og Urbane Totninger med venner inviterer til digital jubileumsfest søndag 21. mars kl 19. Du kan også støtte FORUT og vinne fine premier i et jubileumslotteri.

OPPDATERING: Dette arrangementet er utsatt på ubestemt tid. Jubileumslotteriet gjennomføres som planlagt. Les mer her.

Det blir humor, musikk, feiring og alvor i skjønn forening, og i år kan enda flere få med seg FORUT-tradisjonen. Showet blir nemlig strømmet gratis på Facebook

I stedet for å kjøpe billett kan du bidra ved å kjøpe lodd i jubileumslotteriet. For hver hundrelapp du vippser til 136500, får du et lodd og kan vinne fine premier.

Barna rammes hardest

Inntektene fra lotteriet går til arbeidet for barn rammet av koronakrisen. Nedstenging har store konsekvenser, men det er barn i fattige land som betaler den største prisen. 

I Nepal har stengte skoler og familiers tap av inntekt ført til matmangel, mer vold og psykiske lidelser for mange barn. Derfor har FORUT fokus på barns psykiske helse og har bygget Nepals første barnepsykiatriske klinikk.

Lokalt stjernelag

FORUT festaften er en årlig artistdugnad initiert av Urbane Totninger. Gjøvik kultursenter er samarbeidspartner og låner bort Friscena gratis. 

– Vi er heldige som har gode ambassadører i Urbane Totninger, som drar i gang enda et show og inviterer med seg venner for å samle inn penger til FORUT. Siden vi fyller 40 år er det ekstra stas med en digital jubileumsfest med underholdning fra et lokalt stjernelag, sier Ida Oleanna Hagen, generalsekretær i FORUT.

På scenen 21. mars står hele Urbane Totninger: Paul Håvard Østby, Gustav Nilsen, Ida Marie Ringerud, Sverre Fredrik Bø Nordheim, Torbjørn Dyrud, Lewi Bergrud, Håvard Gjestvang og Jon Anders Narum. I tillegg kommer Aurora Amalie Heimdal, Jonas Rønning og Ken Andre Ottesen, best kjent som BAdesKen.

Jubileumslotteri med fine premier

I år har også lokale bedrifter donert premier til et jubileumslotteri. Fra nå og fram til sendingen er det mulig å støtte FORUT ved å vippse til nr 136500. Hver hundrelapp du gir resulterer i ett lodd. Trekningen skjer under FORUT festaften, og det er følgende premier du kan vinne:

 • Gavekort på overnatting hos Tretopphytter med verdi 2000 kr.
 • Gavekort på CC Gjøvik med verdi 1000 kr. 
 • Showbilletter fra Urbane Totninger.
 • Gavekort på Skibladner-cruise for to. Verdi 790 kr. 
 • Lysestake Kapp 3 fra NoiDoi. Verdi 1049 kr.
 • Eksklusivt Herb-portrett av vinneren eller en venn.
 • Innrammet kunsttrykk fra Gustav Nilsen.
 • Gavekort familiebillett Totenbadet. Verdi 500 kr. 
 • Gavekort fra Helgøya klatrepark. Verdi 350 kr.
 • Verden kan forandres-genser, designet av Urbane Totninger. Verdi 500 kr. 
 • Pakke med fine FORUT-varer. Verdi 1000 kr. 

Meld deg på Facebook-arrangementet og merk deg søndag 21. mars kl 19 i kalenderen med en gang, så du får med deg liveshowet fra Gjøvik kultursenter.

Dersom du ikke har en Facebook-konto, kan du likevel følge strømmen på arrangementssiden.

Siste nyheter