FORUT har åpnet julebutikk

Butikken har flott beliggenhet midt i Gjøvik sentrum (Storgata 11), og har åpningstider på hverdager fra 09.00 – 17.00, torsdager til 18.00 og lørdager er det åpent fra 10.00 – 16.00.  Vi holder åpent til og med lille julaften. Her kan du kjøpe gaver som gir litt mer mening!

VELKOMMEN TIL EN MENINGSFYLT OG TRIVELIG JULEHANDEL!

Dette er fjerde året FORUT har åpen julebutikk i Gjøvik. Det første året var butikken på byens kjøpesenter, men de tre siste årene har butikken hatt tilhold i sentrum.

I butikken er det fine gaver til store og små, og de fleste varer er kjøpt i FORUTs samarbeidsland, som f.eks Nepal, Sri Lanka og India. Filtprodukter som sitteunderlag, gryteunderlag, tepper og grytekluter fra Nepal har vært veldig populært de siste årene.

Det finnes både leker, spill, musikkinstrumenter og andre flotte produkter til barn, i tillegg til en del gaveartikler og pashminaskjerf. Her kan man finne gaver til alle!

FORUT har vært så heldig å få med seg mange frivillige som vil bemanne julebutikken, og alle gjør en solid innsats og bidrar til god stemning i lokalene.

Vi håper mange vil komme innom og gjøre en meningsfylt julehandel.

Populære gryteunderlag importert fra en kvinnebedrift utenfor Kathmandu i Nepal.
Populære gryteunderlag importert fra en kvinnebedrift utenfor Kathmandu i Nepal.

 

 

Siste nyheter