FORUTs julebutikk er åpen

Onsdag 13. november åpnet FORUT julebutikken sin i 2. etasje på CC Gjøvik. For åttende gang tilbyr vi julegaver fra FORUTs prosjektland til kunder i Gjøvik. Butikken holder åpent i senterets åpningstider fram til jul.

Bredt utvalg varer og enkel servering

Produktene i julebutikken og i nettbutikken er direkte importert fra prosjekter og leverandører i land i sør, spesielt Nepal og Sri Lanka. Dermed støtter du viktige kvinnearbeidsplasser, i tillegg til at overskuddet går til FORUTs arbeid.

Butikken har et bredt utvalg av varer innen interiør og leker. I år har vi fått et eget butikklokale til rådighet og vi serverer kaffe, te og pepperkaker til våre kunder. Her er det mulig å sette seg ned en stund i en travel førjulstid.

Butikksjef Elisabeth Løvstad håper mange tar turen innom og understreker at det er flere nye produkter blant varene i år. Selvfølgelig har vi også de bestselgende gryteunderlagene av i filt i mange ulike farger og fargekombinasjoner.

.

Gaveposer fra Nepal

Vil du slippe unna stresset med å pakke inn julegavene kan du kjøpe med gaveposer laget i Nepal. De er laget av aviser og gjenbruker på den måten en ressurs som ellers håndteres som avfall. At hver pose er unik gjør det ekstra spesielt, sier Løvstad.

.

Åpningstider og beliggenhet

FORUTs julebutikk på CC Gjøvik følger ordinære åpningstider for senteret.
Hverdager frem til 6. desember: 10.00-21.00
Hverdager fra 9. desember til 23. desember: 10.00-22.00.
Lørdager: 10.00-18.00.
Søndager fra 1. desember: 14.00-18.00.
Black Friday 29. november: 07.00-24.00
Nattåpent 12. desember: 10.00-24.00.

Vi har i år et eget butikklokale i andre etasje på CC Gjøvik, mellom Match og Skoringen. Velkommen!

Siste nyheter