Bli med på GAPC i Sør-Afrika i 2021

Den 7. globale alkoholpolitikkonferansen (GAPC) vil bli avholdt i Cape Town, Sør-Afrika, 12. – 14. oktober 2021. Temaet er «Investér i mennesker, ikke profitt».

På grunn av usikkerheten rundt covid-19 vil GAPC 2021 avholdes som en hybridkonferanse med muligheter for både fysisk og virtuell tilstedeværelse. 

Som alltid er det Global Alcohol Policy Alliance (GAPA) som arrangerer konferansen, denne gangen sammen med South African Medical Research Council og FORUTs partnerorganisasjon Southern African Alcohol Policy Alliance (SAAPA).

Konferansen har som tema «Investér i mennesker, ikke profitt», og henspeiler på viktigheten av å se alkoholpolitikk i et folkehelse- og ikke et næringsperspektiv. Med undertittelen «Building momentum towards the Framework Convention on Alcohol Control” ønsker arrangøren å være med på å legge grunnlaget for en global og juridisk bindende avtale for alkoholkontroll. 

GAPC 2021 vil samle forskere, praktikere og beslutningstakere fra hele verden. Registrer deg her for å motta oppdateringer om GAPC 2021.

Siste nyheter