Gratis barnekonsert med Silje og Maria

FORUT Barneaksjonen ønsker velkommen til stor barnekonsert i Rådhusparken i Lørenskog, tirsdag 19. september kl 12.

Silje og Maria lanserer ny barnemusikk om femåringen Hamphless i Malawi og vennskap over landegrenser. Derfor ønsker vi alle barnehager, barneskoler, voksne og barn velkommen til gratiskonsert i Rådhusparken i Lørenskog.

Musikken er en del av FORUT Barneaksjonen «Hamphless og det varme hjertet» som handler om Malawi. Konserten varer i litt under én time. Ta på smil, danseføtter og klær etter værforholdene.

Silje Sirnes Winje og Maria Solheim vant Spellemannprisen i 2020 for barneplaten «Bråkebøttebaluba». Nå er de tilbake med ny, sprudlende musikk i samarbeid med FORUT Barneaksjonen. Konserten arrangeres i samarbeid med Skogblomsten Juba som fyller 100 år i 2023.

Konserten er gratis takket være støtte fra Lørenskog kommune, Skogblomsten Juba, IOGT Lørenskog, Juvente Lørenskog, IOGT Concordia, IOGT i Oppegård, IOGT Oslo og Akershus, Losje Vårsol og FORUT. Les mer om Barneaksjonen på forut.no/barn

Det er ingen bindende påmelding, men for å være sikre på at alle får plass ønsker vi å vite omtrent hvor mange barnehager og skoler som kommer. Så er dere en stor gruppe, ønsker vi at dere sender en e-post til barn@forut.no med ca-antall.

Siste nyheter