Lær å slåss på seminar

FORUTs Trond K. Botnen skal snakke om folkemakt, ikkevold og sivil ulydighet på Globaliseringskonferansen. Meld deg på seminaret nå!

Globaliseringskonferansen 2016: Grenseløs har et variert program og kan oppleves fra 27. til 30. oktober på Youngstorget i Oslo. Trond K. Botnen, som til daglig er internasjonal programrådgiver i FORUT, er en av kursholderne på det tredelte kurset «People Power: Waging Conflict Without Arms».

GrenseløsDisse seansene er laget for å lære deg hvordan du kjemper uten våpen. Du vil lære om «People Power», sivil ulydighet og ikkevold. Du vil lære om kampanjer som kjemper for sosial rettferdighet uten bruk av våpen, og du vil også lære hvordan man planlegger en kampanje basert på ikkevold.

«People Power»-programmet starter fredag 29. oktober med et seminar åpent for alle. Lørdag 29. oktober arrangeres et heldagskurs med begrenset plass; her er det første mann til mølla som gjelder. Påmelding må skje i forkant av dette kurset. Søndag 30. oktober inviteres du til en mer uformell strategiworkshop: Hvordan ta dette videre? Det er ikke nødvendig å delta på alle tre delene av kurset, men deltakelse på kurset lørdag er sterkt å anbefale for de som vil delta søndag.

Konferansen arrangeres av Norges Sosiale Forum og er et møtested for alle med sosialt og politisk engasjement.

Se hele programmet her: http://globalisering.no/program
Kjøp billetter her: http://globalisering.no/påmelding
Påmelding til lørdagen: http://globalisering.no/en/program/peoplepower

Du kan også lese et intervju med Trond K. Botnen på Globaliseringskonferansens nettside.

Siste nyheter