Lysejordet skole med ny rekordinnsamling!

Penger fra Skoleløp og kakesalg ble torsdag gitt til FORUT. Beløpet elevene har samlet inn er høyere enn noen gang!

Det blir trommevirvel før pengesummen blir synlig på lerretet på veggen. Jubelen er stor når pengene overrekkes til FORUT.

Lysjordet - skoleløp

FORUT er invitert til den siste fellessamlingen på skolen før elever og lærere går ut i ferie. Stemningen er på topp, både store og små synger og underholder i gymsalen.
Over 143.000 kroner er samlet inn i år. Det er et fantastisk resultat, jubler Elisabeth Bratås fra FORUT.

Stor innsats over flere år
I løpet av de seks siste årene har skolen samlet inn nærmere sju hundre tusen kroner. Det er stort av en skole med rundt 550 elever. Alle elevene i gymsalen vet at pengene de samler inn brukes til å hjelpe andre barn som ikke har det så bra som oss. I år er det fokus på at det er viktig for jenter å få gå på skole istedetfor å være barnearbeider eller passe mindre søsken. En av lærerne ved skolen skal være med FORUT på tur enten høsten 2016 eller i 2017. Der får han/hun se hva FORUT gjør og hva innsatsen til elevene betyr.

Etter en meget hyggelig time i gymsalen ønsker rektor Ellen Bergsland alle elevene en riktig god sommer. Vi i FORUT ønsker også elever og lærere ved Lysejordet skole en riktig god sommer, og takker for fantastisk innsats i årets skoleløp.

Lysejordet - sjekk

Siste nyheter