Nye ansikter i FORUT

Vi er glade for å ønske velkommen tre nyansatte som skal gjøre en viktig innsats i FORUT framover.

Ane Tosterud Holte er ny internasjonal programkoordinator

Hun kommer fra arbeidet som politisk rådgiver for fylkesordføreren i Oppland. Tidligere har hun blant annet arbeidet som internasjonal rådgiver i AUF og vært tilknyttet Bistandstorget. Holte har en master i Peace and Conflict Studies og en bachelor i utviklingsstudier, begge ved Universitetet i Oslo. Hun vil blant annet ha ansvar for FORUTs landprogram i Sri Lanka i tillegg til deler av programmet i Nepal.

– FORUT er en nær og tydelig bistandsaktør som jeg har fulgt med på en stund, og det er med stor glede jeg kan være med og bidra i FORUT-flokken, sier Holte.

Christine Fabara er ny internasjonal programkoordinator

Hun har tidligere jobbet i Redd Barna og har også erfaring fra UNHCR, UNDP og Utenriksdepartementet i Ecuador. Fabara har en bachelor i Business and International Affairs fra The Catholic University i Ecuador og en master i menneskerettigheter fra Universitetet i Oslo. Hun vil blant annet ha ansvar for FORUTs landprogrammer i India og Sierra Leone.

– For meg er det viktig å kjempe for barns rettigheter, for utdanning for alle, for at man uansett kjønn skal ha de samme mulighetene, og for at jenter og kvinner blir anerkjent. Jeg er glad for å få være en del av FORUT og kunne bidra til å skape bærekraftige løsninger for sårbare mennesker, sier Fabara.

Ingvar Midthun er ny seniorrådgiver

Han kommer fra jobben som daglig leder i Hedmark Røde Kors. Før det var Ingvar 10 år i FORUT som kommunikasjonssjef og vi er glade for at han nå har kommet hjem. Han har også lang erfaring som journalist i NRK. Midthun har fått spesielt ansvar for partnerskap mellom bedrifter og videregående skoler i Norge og bistandsprosjekter i FORUTs samarbeidsland.

– Jeg er glad for å være tilbake i FORUT og være med på et lag som jobber for bistand og utvikling med fantastiske partnere og enkeltmennesker i Asia og Afrika. En jobb i FORUT er rett og slett noe av det mest meningsfulle jeg kan tenke meg, sier Midthun.

Siste nyheter