Reis med FORUT til Nepal 

Etter nærmere to år med stans i all reisevirksomhet på grunn av pandemien, er FORUT nå i gang med planleggingen av nye reiser og prosjektbesøk for FORUT-faddere. Plassene på en reise til Nepal i oktober er nå lagt ut, og alle FORUTs faddere og støttespillere kan bli med på reisen. 

De som blir med på reisen til Nepal, vil få førstehånds inntrykk fra FORUTs utviklingssamarbeid med CWIN, Child Workers in Nepal. Reisefølget får se hvordan barn og unge hjelpes ut av utnyttelse og barnearbeid på ulike måter, og det blir også et besøk til Kanti Childrens Hospital i Katmandu. Der har FORUT og CWIN, med viktig støtte fra FORUT-faddere, bygget landets første barnepsykiatriske klinikk. 

Reisen går fra 9. – 18. oktober 2022, og i løpet av oppholdet blir det også lagt opp til flotte vandringer i landsbyområder med utsikt til Himalaya, besøk i oldtidsbyen Bhaktapur, bytur i Katmandu og et besøk til den norske ambassaden. 

FORUT har gjennomført en rekke slike reiser de senere åra, og kan love en helt unik opplevelse og erfaring fra vårt samarbeidsland Nepal. 

Vi du vite mer om reisen, så ta direkte kontakt med reiseleder og seniorrådgiver Ingvar Midthun på epost: ingvar@forut.no. 

Du kan også lese mer om turen, se film og laste ned programmet på FORUTs reiseside.

Siste nyheter