Finner du FORUT-stolpen?

Stolpejakt er en morsom fysisk aktivitet for hele familien. På Gjøvik er det sluppet et påskekart der du blant annet kan jakte på FORUT-stolpen.

Det er lokale orienteringslag som arrangerer Stolpejakten, og på Gjøvik er det Gjø-Vard o-lag. Som en tjuvstart på sommerens omfattende stolpekart, er det sluppet et påskekart med 22 stolper i Gjøvik sentrum og langs Mjøspromenaden.

Både Stolpejakten og FORUT er er opptatt av folkehelse. Derfor har vi gått sammen om å lage en egen FORUT-stolpe på årets kart. Vi håper mange finner den og samtidig blir bedre kjent med sin lokale bistandsorganisasjon.

Stolpejakten er et gratis tilbud som går ut på å finne stolper og registrere dem enten med fysiske eller digitale kart. Hver stolpe har en QR-kode. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet.

Du kommer i gang ved å sjekke ut stolpejakten.no eller ved å laste ned Stolpejakten-appen fra enten Apples App Store eller Google Play for Android.

God tur!

Siste nyheter