Gaver som forandrer verden

Stadig flere bedrifter ser betydningen av å gi en julegave til sine ansatte som utgjør en forskjell for de som har minst. FORUT tilbyr alternative gaver med mening. Dette er gaver som er ekstra gode å gi til ansatte og samarbeidspartnere.

FORUT støtter organisasjoner og mennesker i noen av de fattigste og mest sårbare områdene i verden. Ved å kjøpe våre alternative julegaver støtter dere vårt langsiktige arbeid for å gjøre verden tryggere for barn, samt kvinnearbeidsplasser i fattige land.

Dette er gavene vi anbefaler:

Krus kr 200,- eller handlenett kr 150,-

FORUT designkrus er produsert på Sri Lanka. Krusene kan både fås med norsk tekst «Verden kan forandres» og engelsk versjon med «Be the change». Vi har også andre produkter i samme design. Handlenettet fås i sort med hvit skrift og hvit med blå skrift.

Gryteunderlag i filt kr 150,-

Disse populære gryteunderlagene er satt sammen av 2 cm håndlagde filtkuler i ulike farger. Diameter: 20 cm. De er produsert for FORUT av Nepal Craft Gallery i Katmandu.

Nepal Craft Gallery tilbyr håndverksprodukter av god kvalitet. Hovedmålet med selskapet er å fremme fattige nepalske familier og sikre dem inntekt. Bedriften ble startet opp i 1971 og er medlem av Håndverksforeningen i Nepal.

Nepal Craft Gallery produserer ulike produkter av filt. Filt er laget av ullfibre som er paret sammen av damp og trykk – ingen spinning, veving eller strikking. Fibrene som brukes i denne prosessen inkluderer ull, pels og visse hårfibre.

Symbolgavekort eller solidaritetshjerte fra kr 50,-

Vi kan skreddersy symbolgavekort med ønsket formål og beløp. Doble kort med plass til egen hilsen inni, eller vi kan trykke på ønsket tekst, bedriftens logo m.m.

Våre solidaritetsherter er en enkel, liten hjertehilsen i filt som kan få tilpasset tekst og beløp.

Symbolgaver er reelle eksempler på FORUT sitt arbeid. Pengene fra din gave vil bli brukt der behovet er størst.

Besøk vår nettbutikk

Du kan også finne flere produkter i FORUTs nettbutikk.

Lyst å vite mer?

Ta kontakt med Gry Thorleifsen for å bestille eller høre mer om FORUTs bedriftsgaver.

E-post: gry@forut.no
Tlf: 957 87 482