FORUTs bursdagsstafett

I 2024 inviterer FORUT alle faddere og andre støttespillere med på bursdagsstafetten, der vi samler inn penger til arbeidet med å trygge barn i våre samarbeidsland. Du kan bli med!

Med FORUT Bursdagsstafetten blir du en del av en viktig innsats mellom mange mennesker, med FORUT som viktig fellesnevner.

Vi tilrettelegger for at du kan bruke din egen bursdag til noe konkret og meningsfullt på Facebook. Verden kan forandres, og vi er mange som trenger at du er med på innsatsen, så TUSEN TAKK for at du er med! 

Her er en enkel veiviser til hvordan du med noen tastetrykk kan få publisert en burdagsstafett på din Facebook-side: 

  1. Du gjør dette enklest på en datamaskin, ved å klikke på denne lenken. Vår erfaring er at utleggingen av aksjonen via telefon eller nettbrett ofte kan feile.
  1. Du fyller ut informasjonen som kommer i feltene til venstre på skjermen. 
  1. Du velger sluttdato og innsamlingsmål. Sett gjerne et nøkternt innsamlingsmål, så kan du heller justere underveis hvis du ønsker. 
  1. FORUT anbefaler at du publiserer aksjonen en ukes tid før din bursdag, og at den varer i noen dager etterpå.  
  1. DU lager selv navn til aksjonen, for eksempel “DITT NAVNs bursdagsinnsamling til FORUT”. I tillegg er det fint om du skriver din egen korte informasjonstekst, eller du kan kopiere denne teksten:  

FORUT gjør verden tryggere for barn. Jeg er blant mange som støtter dette arbeidet for å bekjempe fattigdom og urettferdighet, og jeg håper du også vil bidra! Takk for alle små og store beløp til min aksjon, som gjør bursdagen til noe viktig for mange.

  1. Legg gjerne inn Vipps-nummer i innsamlingen også, siden erfaring viser at noen har problemer med donasjoner på Facebook. De pengene du får inn på Vipps, kan du betale inn til Facebook-innsamlingen din eller overføre til FORUTs konto.
  1. FORUT har valgt et bilde til aksjonen som dukker opp automatisk. Du kan bytte ut dette bildet dersom du ønsker det. Et personlig preg er alltid bra! 
  1. Når du har trykket deg videre og publisert innsamlingen, er det viktig at du inviterer og utfordrer familie og venner til å bidra – da kommer aksjonen din godt i gang fra start og får best mulig spredning. 

Hvis du trenger mer veiledning og hjelp til å komme i gang, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!