Strålende forestilling av Urbane Totninger!

Totningene levere nok en gang et fantastisk show på Kapp hvor alle inntekter denne kvelden går til FORUTs arbeid. Søndag 10. juli var datoen i år, og i tillegg til at gjengen i Urbane Totninger leverer et herlig show med god blanding av nydelig musikkinnslag og god humor, stilte FORUT med jordbær og sprudlebrus til alle besøkende.

Etter 10 års samarbeid har det blitt et betydelig beløp i pengesekken til FORUT fra Urbane Totninger. Til sammen har gjengen bidratt med over èn og en halv million kroner, og i tillegg har det blitt vervet over 200 FORUT-faddere gjennom nettverket til den urbane gjengen fra Toten.

Balika Peace Home_1000

Tidligere har Paul Håvard Østby og Gustav Nilsen vært med FORUT på tur ved flere anledninger. De har  både vært i  Sierra Leone  og de siste årene er det Nepal som har fått besøk av de morsomme, men godt reflekterte karene fra Urbane Totninger.

Høsten 2016 er det nye representanter fra Toten-gjengen som skal ut på tur. Da er det Torbjørn Dyrud, Lewi Bergerud og Ida Marie Ringerud som skal være med til Nepal for å se hva FORUT gjør med pengene de samler inn på sine show på Kapp.

FORUT er virkelig stolte over å ha slike gode støttespillere på laget, og håper samarbeidet vil vare i mange, mange år fremover.

Siste nyheter