Takk for alle bursdagsbidrag!

I 2022 har mange av FORUTs faddere og andre støttespillere opprettet sine egne og personlige innsamlingsaksjoner på Facebook. Det har gitt et stort og godt resultat! 

Gjennom året har over 40 personer opprettet en Facebook-innsamling i sammenheng med sin egen bursdag. Det har ført til 150.000 kroner til FORUTs arbeid.

Dette er en ganske enkel aksjonsform som settes  i gang av enkeltpersoner gjennom hele året, og som også gir FORUT viktig synlighet i sosiale medier. 

Det er ingen spesielle forventninger til disse innsamlingsaksjonene, utover at FORUT setter svært stor pris på både oppmerksomheten og inntektene bursdagsstafetten gir. I denne sammenhengen er det først og fremst viktig at mange blir med i stafetten, og slik sett gir en ekstra støtte til FORUTs utviklingssamarbeid i seks land i Asia og Afrika. 

I 2022 var det påmelding til bursdagsstafetten, men siden det ikke er formelt nødvendig, så har FORUT bestemt at alle våre faddere og andre støttespillere får en invitasjon til bursdagsstafetten 2023 før bursdagen sin. 

Les mer om bursdagsstafetten og hvordan den opprettes her: https://forut.no/bursdagsstafett   

Har du spørsmål om bursdagsstafetten eller andre måter du kan støtte FORUT på, så ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Ingvar Midthun, ingvar@forut.no – 990 42 564.

– Tusen takk for at du er med i FORUTs utviklingssamarbeid – og velkommen med din egen personlige bursdagsaksjon i 2023, sier Ida Olenna Hagen, generalsekretær i FORUT. 

Siste nyheter