Urbane Totninger i verdensklasse

For 14. gang har Urbane Totninger donert en forestilling av sitt sommershow til FORUT. Til nå har den morsomme og dyktige gjengen bidratt med over 2,5 millioner kroner til prosjekter i Asia og Afrika.

Verden kan virkelig forandres med verdens beste sommershow på laget. Etter koronaavlysning i fjor var det endelig klart for sommershow igjen, riktignok med godt smittevern og mer plass mellom stolene i teltet på Kapp.

Urbane Totninger har de siste årene bidratt til å realisere Nepals første barnepsykiatriske klinikk. Den åpnet i Katmandu i vinter. Nå fortsetter arbeidet mot fattigdom og for bedre psykisk helse i fattige land.

Under kan du se bilder fra årets FORUT-forestilling.

Gjengen får se en videohilsen fra Sumnima Tuladhar, leder i CWIN Nepal, før showstart. Sumnima takket for hjelpen med å realisere Nepals første barnepsykiatriske klinikk som nå er åpnet i Katmandu.

For mange FORUT-venner er akkurat denne forestillingen viktig å få med seg hvert år.

Urbane Totninger og FORUT har samarbeidet siden sommershowet startet opp. Årets show var det 14. i rekken som har skaffet viktige inntekter til FORUTs utviklingsprosjekter i Asia og Afrika.

Verden kan forandres-genseren, designet av Paul Håvard Østby fra Urbane Totninger, er til salgs i merch-butikken.

Vi lar oss stadig imponere av den kreative og dyktige gjengen i Urbane Totninger. Det er ikke uten grunn at de er Norges største sommershow.

FORUT-forestillingen av Urbane Totninger er alltid spesiell. Markus Dyrud, sønn av bandleder Torbjørn, dukket plutselig opp på trompet, noe som overrasket og rørte folk både på scena og i salen.

Paul Håvard Østby har akkurat satt ut kollegaene sine med å gå utenom manus.

Ida Oleanna Hagen, generalsekretær i FORUT, takker Urbane Totninger og alle som kjøpte billett for gaven. 94.000 kroner kom inn til FORUTs arbeid for barns psykiske helse i fattige land.

Siste nyheter