Velkommen til FORUTs julebutikk!

FORUTs tradisjonsrike julebutikk på CC Gjøvik har åpnet. Her kan du støtte Innlandets bistandsorganisasjon og kjøpe fine og rettferdige julegaver takket være våre fantastiske frivillige.

Du finner julebutikken mellom Skoringen og Eplehuset i 2. etasje på kjøpesenteret. Den er åpen til og med 23. desember.

Dette er åpningstidene:
Hverdager: 9-21
Lørdag: 9-18
Søndag: 14-18 

– Mange syns det er fint å gi julegaver med mening, og her mener vi at man kan finne gaver til alle. Spesielt filtproduktene laget ved Nepal Craft Gallery og kosedyrene fra FORUT Barneaksjonen har vært populære de siste årene, sier Bjørg Astri Slettum, kampanjekoordinator i FORUT. Hun fikk æren av å ha første vakt sammen med frivillig Hedda Svartbekk (til høyre på bildet over).

Produktene i julebutikken og nettbutikken er direkteimporter fra prosjekter og leverandører i land i sør, spesielt Nepal og Sri Lanka. Dermed støtter du viktige kvinnearbeidsplasser, i tillegg til at overskuddet går til FORUTs arbeid, når du handler.

– Det er takket være innsatsen fra våre fantastiske frivillige og et godt samarbeid med CC Gjøvik at vi kan åpne julebutikk i år igjen. Nå håper vi at mange kommer innom og støtter vårt arbeid mot fattigdom og urettferdighet, sier Jan Blom-Jensen, butikksjef og kampanjekoordinator i FORUT.

FORUTs nettbutikk, som har et større utvalg enn julebutikken, holder åpent året rundt. Det er også åpen butikk i FORUTs lokaler i Roald Amundsens vei 1B på Gjøvik.

Butikksjef Jan Blom-Jensen ønsker velkommen til julehandel på CC Gjøvik.

Siste nyheter