Vil du jobbe med marked og innsamling i FORUT?

FORUT har ledig en spennende stilling i vår kommunikasjons- og kampanjeavdeling.

  • Har du føttene i Innlandet og hjertet i verden?
  • Har du erfaring med fundraising, CSR eller anskaffelse av økonomiske midler fra privat næringsliv?
  • Er du en selger?
  • Er du god til å snakke med folk?

Da må du lese videre og sende oss en søknad

Vi leter etter deg som kan gjøre FORUT til en relevant og synlig partner for norsk nærings- og samfunnsliv. Du må kunne engasjere, bygge nettverk og relasjoner i tråd med FORUTs verdigrunnlag med det formål å skaffe økonomiske midler og støttespillere. Kjennskap til bistand eller internasjonalt samarbeid er en fordel.

I rollen som markeds- og innsamlingsansvarlig vil du ha ansvaret for å utvikle og gjennomføre innsalg og kampanjer som skaper synlighet og som genererer støtte og nye givere, særlig fra næringslivet. Det vil også være arbeidsoppgaver knyttet til arrangementer, forberedelse av styresaker og utviklingsoppgaver i organisasjonen.   

Av egenskaper må du kunne ta initiativ, arbeide selvstendig og ha evne til prioritering og problemløsning. Du må være resultat- og utviklingsorientert og kunne lede et arbeid fra start til mål. Rollen krever gode samarbeidsevner, som en del av en kommunikasjons- og kampanjeavdeling med til tider høyt arbeidspress.

Vi tilbyr:

  • et års engasjement i 100 % stilling med mulighet for fast ansettelse
  • lønn og andre betingelser etter avtale
  • pensjon og forsikringer
  • tiltredelse januar 2021

Søknadsfrist: 18.10.2020

Søknaden sendes inn her via FINN.no.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Ida Oleanna Hagen, generalsekretær i FORUT. Telefon 992 47 320.

Om FORUT:

FORUT er Innlandets bistandsorganisasjon med utviklingssamarbeid med 16 partnerorganisasjoner i seks land i Afrika og Asia. FORUT mobiliserer også barn og unge i Norge gjennom informasjonskampanjer i barnehager og skoler. Vi er 18 ansatte og har hovedkontor på Gjøvik. Se mer på forut.no.

Siste nyheter