Krisehjelp til barn i India

Jenter i krise får hjelp

Sharadhas historie er grusom, men dessverre ikke unik. Som barn ble hun bundet, bortført og misbrukt over flere år. Hun ble gravid som 15-åring og gjennomførte en svært smertefull dødfødsel etter at voldtekstmannen tvang henne til å drikke gift. Livet var på alle måter ulevelig, men så fikk hun høre om FORUTs prosjektpartner i India, APSA.

På krisesenteret Suraksha utenfor Bangalore fikk hun nødvendig oppfølging, et trygt hjem og mulighet til å ta igjen tapt skolegang.

Du kan støtte FORUTs arbeid for jenter i krise i India. Som FORUT-fadder bidrar du også til andre viktige prosjekter for kvinner og barn i våre prosjektland. Det faste månedsbeløpet er 250 kr.

Vil du være med på å forandre verden?

ja-bli-forut-fadder

Dette går pengene til

Som FORUT-fadder støtter du ikke bare ett spesifikt prosjekt, men mange prosjekter for kvinner og barn i våre seks prosjektland i Asia og Afrika. FORUT er en liten og effektiv bistandsorganisasjon som er medlem av Innsamlingskontrollen, og du kan derfor være trygg på at pengene kommer fram. Her kan du lese mer om nøkkeltallene våre.

Du får et velkomstbrev med informasjon om FORUTs arbeid og et filthjerte fra Nepal. Hver vår, når regnskapstallene er klare, får du en rapport i posten. Ellers mottar du jevnlig nyhetsbrev på epost med oppdateringer fra prosjektene våre. Vi prøver å holde papir- og portokostnadene til et minimum.

Dersom du oppgir fødselsnummer ved registreringen vil det årlige giverbeløpet ditt bli innrapportert og trukket fra på skatten.
.

Les mer

Hvem er FORUT?
Vervepremier

Hvorfor sender FORUT faddere på tur?
FORUT gir barn i Nepal en ny sjanse
FORUT gjenbosetter flyktninger på Sri Lanka
FORUT bygger Nepals første barnepsykiatriske klinikk