Reis med FORUT

FORUT arrangerer årlige reiser og prosjektbesøk for faddere og andre støttespillere. På disse reisene møter du FORUTs partnerorganisasjoner og får informasjon om hvordan vi jobber sammen med lokale myndigheter, organisasjoner og enkeltpersoner.

Du får også høre mer om lokale forhold, utfordringer i arbeidet og om utviklingsstrategier i FORUT. Gjennom møter med enkeltmennesker vil du erfare at vår felles innsats gjør en forskjell. Som deltaker på våre reiser vil du også få innsikt i politikk, kultur og andre samfunnsforhold i landet, og gode møter og erfaringer med mennesker vi støtter og samarbeider med på ulike måter. FORUTs reiser er en «pakke», der det meste er inkludert, med unntak av noen måltider.

FORUT tar et klimaansvar ved at vi kjøper klimakvoter for våre reiser.

For påmelding til reiser med FORUT gjelder «førstemann til mølla», etter at invitasjon om påmelding er publisert på våre nettsider og i våre sosiale medier.

Nepal 8. – 17. oktober 2023

Turen tar utgangspunkt i Katmandu, med besøk til prosjekt- og landsbyområder noen mil øst for hovedstaden.

Her kan du laste ned en brosjyre med mer informasjon studieturen.

Du kan melde interesse for Nepal-turen ved å sende epost til Ingvar Midthun: ingvar@forut.no.

Sri Lanka

Vi planlegger for en reise til Sri Lanka våren 2024. Vi kommer tilbake til detaljene for en slik tur.

Du kan melde din interesse ved å sende epost til Ingvar Midthun: ingvar@forut.no.

Hva er inkludert?

FORUTs reisepakker inneholder flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, to felles måltider daglig, prosjektbesøk, kulturopplevelser, sightseeing, transport, reiseledere og andre programkostnader.  

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere, andre støttespillere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Er du ikke FORUT-fadder allerede, kan du registrere deg her

FORUT er medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til opplevelser og erfaringer for livet som FORUT-fadder og deltaker på våre reiser! 

Kontaktperson: 
Ingvar Midthun 
Epost: ingvar@forut.no
Mobil: 990 42 564