Reis med FORUT

Etter to år med reisestopp på grunn av pandemi, er FORUT endelig i gang igjen med reiser til sine prosjektland. I oktober 2022 gjennomførte vi en studietur til Nepal. Vi kommer tilbake med mer informasjon om reiser til Nepal og Sri Lanka i 2023, men det er mulig å melde interesse allerede nå.

På disse reisene møter du FORUTs partnerorganisasjoner og få nærmere innsikt i lokale forhold, utfordringer, gjeldende policy og utviklingsstrategier. Du vil oppleve at det nytter å hjelpe og at vi vår mye ut av utviklingssamarbeidet med lokale partnere i våre samarbeidsland. Du vil også lære om landet du besøker og få innsikt i politikk, kultur og relevante samfunnsforhold. I tillegg gir disse turene gode og lærerike kulturopplevelser og ikke minst sterke og gode møter med mennesker som på ulike måter er bidragsytere og mottakere i våre prosjektområder. 

Reisene med FORUT er lagt opp som tilnærmet “all inclusive”, og vi tar et klimaansvar ved at vi kjøper klimakvoter for alle våre reiser. For påmeldinger gjelder “førstemann til mølla”, etter at informasjon om påmelding er lagt ut for den enkelte reisen. 

Nepal

Neste studietur er fastsatt til oktober 2023. Turen tar utgangspunkt i Katmandu, med besøk til prosjekt- og landsbyområder noen mil øst for hovedstaden. Vi kommer tilbake til datoer og detaljer for turen.

Her kan du laste ned en brosjyre for å lese mer om turen i 2022.

Du kan melde interesse for Nepal-turen ved å sende epost til Ingvar Midthun: ingvar@forut.no.

Sri Lanka

En planlagt reise i februar 2023 er utsatt. Mer informasjon om en senere reise kommer her så snart forholdene på Sri Lanka blir mer forutsigbare.

Hva er inkludert?

FORUTs reisepakker inneholder flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, minimum to felles måltider daglig, prosjektbesøk, kulturopplevelser, sightseeing, transport, reiseledere og andre programkostnader.  

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere, andre støttespillere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Er du ikke FORUT-fadder allerede, kan du registrere deg her

FORUT er medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til opplevelser og erfaringer for livet som FORUT-fadder og deltaker på våre reiser! 

Kontaktperson: 
Ingvar Midthun 
Epost: ingvar@forut.no
Mobil: 990 42 564