Reis med FORUT

Etter to år med pandemi, er tida endelig inne for at FORUT kan starte opp igjen med reiser til sine prosjektland. I 2022 gjennomfører vi en reise til Nepal i oktober. I 2023 planlegger vi å gjennomføre en reise til Sri Lanka i slutten av februar, og en ny reise til Nepal i oktober.

På disse reisene møter du FORUTs partnerorganisasjoner og få nærmere innsikt i lokale forhold, utfordringer, gjeldende policy og utviklingsstrategier. Du vil oppleve at det nytter å hjelpe og at vi vår mye ut av utviklingssamarbeidet med lokale partnere i våre samarbeidsland. Du vil også lære om landet du besøker og få innsikt i politikk, kultur og relevante samfunnsforhold. I tillegg gir disse turene gode og lærerike kulturopplevelser og ikke minst sterke og gode møter med mennesker som på ulike måter er bidragsytere og mottakere i våre prosjektområder. 

Reisene med FORUT er lagt opp som tilnærmet “all inclusive”, og vi tar et klimaansvar ved at vi kjøper klimakvoter for alle våre reiser. For påmeldinger gjelder “førstemann til mølla”, etter at informasjon om påmelding er lagt ut for den enkelte reisen. 

Nepal

Neste studietur er fastsatt til 9. – 18. oktober 2022. Denne turen er fullbooket. Turen tar utgangspunkt i Katmandu, med besøk til prosjekt- og landsbyområder noen mil øst for hovedstaden.

Her kan du laste ned en brosjyre for å lese mer om turen.

I oktober 2023 vil vi gjennomføre en tilsvarende tur. Meld interesse for denne turen ved å sende epost til Ingvar Midthun: ingvar@forut.no.

Sri Lanka

Neste reise til Sri Lanka blir i siste halvdel av februar 2023. Dette blir en reise over tolv dager. Mer informasjon og bindende påmeldinger kommer høsten 2022. Ta kontakt med Ingvar Midthun for å melde interesse.

Hva er inkludert?

FORUTs reisepakker inneholder flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, minimum to felles måltider daglig, prosjektbesøk, kulturopplevelser, sightseeing, transport, reiseledere og andre programkostnader.  

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere, andre støttespillere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Er du ikke FORUT-fadder allerede, kan du registrere deg her

FORUT er medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til opplevelser og erfaringer for livet som FORUT-fadder og deltaker på våre reiser! 

Kontaktperson: 
Ingvar Midthun 
Epost: ingvar@forut.no
Mobil: 990 42 564