Reis med FORUT

Prøv en reise med mening! Vi arrangerer flere studieturer til våre prosjektland i 2019 og 2020, men med et begrenset antall plasser. Derfor er det lurt å planlegge og bestille allerede nå.

På disse reisene vil du få møte FORUTs prosjektpartnere og få nærmere innsikt i lokale forhold, utfordringer, gjeldende policy og utviklingsstrategier. Du vil oppleve at det nytter å hjelpe og at utviklingsarbeidet får mye ut av pengene. Du vil også lære om landet du besøker og få innsikt i politikk, kultur og relevante samfunnsforhold. I tillegg gir disse turene gode og lærerike kulturopplevelser og møter med mennesker.

Turene følger en årssyklus med Nepal på høsten og India og Sri Lanka på vinter/vår.

Prisene inkluderer klimakvote og gjelder per person i dobbeltrom, mens pris for enkeltrom vises i parantes.

– Nepal: 21. – 31. oktober 2019.
Utgangspunkt i Katmandu. Kr 19.750 (23.750). Les mer.

– India: 6. – 16. februar 2020.
Bangalore, Kundapur og Dehli. Kr 18.500 (21.500). Les mer.

– Sri Lanka: 28. februar – 10. mars 2020.
Rundreise fra Colombo via Jaffna og Kandy. Kr 17.500 (21.500). To ulike program: Fadderfokus og Barnehagefokus.

– Nepal Trekking: neste tur er ikke fastsatt
Katmandu og 7 dager trekking i Dolakha-distriktet. Mer informasjon kommer. Les mer om forrige trekkingtur.

Pakken inneholder: Flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, minimum to felles måltider pr. dag, sightseeing, reiseledere og andre programkostnader inkl. transport. Prisene i parentes er inkludert enkeltromstillegg.

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Reisene er også åpne for følge og andre med tilknytning til FORUT. Ved påmelding gjelder prinsippet «første mann til mølla».

I tillegg til at vi reiser med mål og mening har vi pålagt oss selv en klimakvote for å kompensere for vårt klimafotavtrykk. Langdistanse flyreiser er den reisemåten med størst utslipp av CO2 per passasjer. Dette tar FORUT konsekvensen av og betaler nå klimakvote for alle sine flyreiser gjennom den sveitsiske anerkjente organisasjonen myclimate. De støtter prosjekter som binder karbon og bidrar til bærekraftige, klimatilpassede prosjekter i Sør.

FORUT er medlem av Reisegarantifondet.

Kontaktperson:
Terje Heggernes
Epost: terje.heggernes@forut.no
Mobil: 900 36 987