Gi et fadderskap i julegave!

En gave til FORUTs arbeid er en gave med mening! Covid-19 har ført til mer vold og overgrep og tap av skolegang for mange barn. Ved å bli fadder selv, eller gi bort et fadderskap, er du med på å hjelpe.

Ikke alle barn i verden er trygge, men du kan gjøre en forskjell! Gi et fadderskap i gave, enten FORUT-juniorfadder eller vanlig FORUT-fadder. Da støtter du FORUTs arbeid i alle våre samarbeidsland. En fin gave til barn, barnebarn, tante, mamma eller bror… En alternativ gave som er god å gi – og god å motta!

JUNIOR-fadder i gave
  • Du tegner et FORUT juniorfadderskap i navnet til den som skal motta gaven. Du registreres som betaler og tegner avtalegiro med et månedlig trekk på kr 250,- (i minimum ett år).
  • Vi sender velkomstgaven (tilpasset alder på barnet) for juniorfadderskapet til deg, denne kan du pakke inn og gi på vanlig måte til den du vil overraske med denne spesielle gaven. I tillegg får du et bevis på at vedkommende er FORUT juniorfadder og du er giver/betaler.
  • FORUT juniorfadder mottar egne nyhetsbrev, sommerhilsen og julehilsen, samt annen aktuell informasjon som er tilpasset dem.

Mer informasjon og skjema for innmelding finner du her.

FORUT-fadder i gave
  • Du tenger et FORUT-fadderskap i navnet til den som skal ha gave. Du registreres som betaler og tegner en avtalegiro med et månedlig beløp på kr 250,- som løper i 12 måneder.
  • Vi sender deg en velkomsthilsen – beregnet på den ny fadderen – som du kan gi videre til den du vil overraske med denne spesielle gaven. Vi sender også med et bevis på at du har gitt denne gaven.
  • Den nye fadderen mottar nyhetsbrev og annen informasjon fra FORUT på vanlig måte gjennom året gaven dekker. Mot slutten av året får vedkommende en henvendelse fra FORUT med spørsmål om det er ønskelig å fortsette fadderskapet på ordinær måte. Som giver vil du motta en melding fra oss hvor vi bekrefter at «gaveåret» er omme, og at det månedlige trekket hos oss stoppes.

Mer informasjon og skjema for innmelding finner du her.

Siste nyheter