Kontantløs aksjon med Vipps

Barnehagen/skolen kan få sitt eget Vipps-nummer og gjennomføre kontantløs aksjon. Det er også mulig å gjennomføre med en kombinasjon av Vipps og kontanter. Det er viktig å få med i markedsføringen av arrangementet om gjestene må bruke kontanter eller Vipps til inntektsbringende aktiviteter på FORUT-festivalen.

Ønsker dere eget Vipps-nummer må dere ta kontakt med FORUT i god tid før gjennomføringen av FORUT-festivalen på e-post barn@forut.no eller telefon 61 18 74 25.

Skriv ut denne plakaten, fyll inn deres eget Vipps-nummer som dere har fått tilsendt og heng den opp under arrangementet.

Opplysninger om innsamlet beløp

For å vite hvor mye dere har samlet inn på Vipps må dere kontakte FORUT. Det beste er å sende en e-post til barn@forut.no så svarer vi så fort vi kan. Dersom dere ringer ber vi om forståelse for at vi har stor pågang i perioden mange gjennomfører Barneaksjonen på høsten og at det kan bli noe ventetid på telefonen.

Etter dere har fått oppgitt innsamled beløp på Vipps, legges dette sammen med evt. kontantbeløp, og rapporteres til FORUT på oppgjørsskjemaet.