Skoleløpet er en fin aktivitet før sommeren

Vi har samlet gode tips i en enkel veileder for å gjennomføre FORUT Skoleløpet med dagens restriksjoner. Det er fortsatt mulig å delta og lære om «Rett til rent vann» før sommeren.

Skoleløpet er en lærerik og morsom aktivitet der elevene lærer om barnekonvensjonen, FNs bærekraftsmål og hvordan vi kan bidra til en bedre verden. Opplegget består av en undervisningstime med film, elevhefte og oppgaver i tillegg til et solidaritetsløp.

FORUT har laget en enkel veiledningsside med tips til gjennomføring av Skoleløpet under koronapandemien. Siden vil bli oppdatert fortløpende etter hvert som myndighetenes føringer forandrer seg. Her kan du se Skoleløpets smittevernveileder.

For skoleåret 19/20 er temaet «Rett til rent vann» om Alpha fra Sierra Leone som har fått en ny brønn i landsbyen. Det er fortsatt mulig å bli med på aksjonen og ta i bruk dette materiellet før sommeren. Vi sender ut klassesett og alt materiellet tilpasset din skole. Les mer om aksjonen «Rett til rent vann».

Ta kontakt med FORUT på e-post forut@forut.no eller tlf 61 18 74 25.

Skoleåret 20/21 er temaet «Læring gir energi» i FORUT Skoleløpet. Her blir vi kjent med Angel fra Nepal som går på en ny skole med solcellepanel. Nå er det også mulig å melde seg på høstens opplegg. Les mer om aksjonen «Læring gir energi».

Siste nyheter