Endelig klart for FORUT julebutikk

I desember er FORUTs tradisjonsrike julebutikk på CC Gjøvik tilbake. Her kan du støtte Innlandets bistandsorganisasjon og kjøpe fine, rettferdige julegaver.

I år finner du julebutikken ved kaffebaren Krutt og klesbutikken M·A·P·T i 1. etasje på kjøpesenteret. Den er åpen til og med 22. desember.

Dette er åpningstidene:
Hverdager: 9-21
Lørdag: 9-18
Søndag: 14-18 

Produktene i julebutikken og nettbutikken er direkteimportert fra prosjekter og leverandører i land i sør, spesielt Nepal og Sri Lanka. Dermed støtter du viktige kvinnearbeidsplasser, i tillegg til at overskuddet går til FORUTs arbeid, når du handler.

Spesielt filtproduktene laget ved Nepal Craft Gallery og kosedyrene fra FORUT Barneaksjonen har vært populære de siste årene. I år er det flere nye produkter i sortimentet, blant annet unik kunst.

– Mange syns det er fint å gi julegaver med mening, og her mener vi at man kan finne gaver til alle. Et nytt og større lokale har gitt oss muligheter til å vise fram mer av det vi kan tilby, sier Jan Blom-Jensen, butikksjef og kampanjekoordinator i FORUT.

– Det er takket være innsatsen fra våre fantastiske frivillige og et godt samarbeid med CC Gjøvik at vi kan åpne julebutikk i år igjen. Nå håper vi at mange kommer innom og støtter vårt arbeid mot fattigdom og urettferdighet.

FORUTs nettbutikk, som har et større utvalg enn julebutikken, holder åpent året rundt. Det er også åpen butikk i FORUTs lokaler i Roald Amundsens vei 1B på Gjøvik i kontortiden.

Siste nyheter