Frostrøyk er ny bedriftsfadder

Design- og kommunikasjonsbyrået Frostrøyk ide & design er med som ny bedriftsfadder i FORUT. 

– Et lite selskap som vårt har ikke store bærekraftsbudsjetter, men det føles både fint og viktig å bidra med det vi kan for å nå FNs bærekraftsmål, sier Sarah Engan Johansen i Frostrøyk.

Dermed blir altså det kreative byrået i Gjøvik nå en del av det store nettverket av støttespillere rundt FORUTs utviklingssamarbeid i Asia og Afrika.

Internasjonal og lokal

Frostrøyk valgte også FORUT fordi begge holder til i Mjøsbyen, forteller Sarah.

– Ved å støtte FORUT støtter vi en lokal bistandsorganisasjon her i Gjøvik – det er en stor greie i seg selv. FORUT er også utrolig dyktige og gjør en stor innsats for kvinners plass i samfunnet og for å gjøre verden tryggere for barn. Det er to spesielt viktige saker for oss, sier den kvinnelige gründeren.

– Vi må tenke at alle kan gjøre litt for at verden skal bli bedre, og at det er summen av engasjement og innsats som utgjør den store forskjellen.

Takk – og velkommen!

Med Frostrøyk på laget blir FORUT i stand til å gjøre enda litt mer i sine samarbeidsland.

– For oss i FORUT er våre bedriftsfaddere både inspirerende og viktige, sier generalsekretær Ida Oleanna Hagen.

Hun leder en organisasjon som trenger samarbeidspartnere mange steder, og hun ser verdien og effekten av dette hver dag.

– Sammen gjør vi tusenvis av barn og unge tryggere med støtte fra næringslivet og organisasjonslivet, blant annet med oppbyggingen av et psykisk helsetilbud for barn og unge i Nepal. Inntil for få år siden fantes det ikke et slikt tilbud i Nepal, men takket være FORUT og lokale partnere er det nå åpnet en egen klinikk for barn og unge i Katmandu.

Ida Oleanna Hagen, generalsekretær i FORUT.

– En god psykisk helse er selve grunnmuren i livet for oss alle, og med tryggere barn og unge kan vi legge et godt grunnlag for mye godt utviklingsarbeid i mange tiår framover, sier Ida.

Hun er glad for meldingen om bedriftsfadderskapet fra Frostrøyk i det nye året, og ønsker samtidig andre bedrifter velkommen etter.

– Vi har plass til mange flere små og mellomstore bedrifter, og finner løsninger for hver enkelt bedrift som vil være med i fellesskapet vårt.

Ta kontakt med FORUT via vårt kontaktskjema eller direkte til seniorrådgiver Ingvar Midthun på epost ingvar@forut.no, så finner vi løsninger sammen.

Bildet øverst i saken: Stian Lindmoen, Bodil Irene Blårud, Solveig Grimsbø Thaule og Sarah Engan Johansen i Frostrøyk ide & design.

Siste nyheter