Reise med FORUT i 2024?

FORUT arrangerer for tida reiser til Nepal og Sri Lanka for faddere og andre samarbeidspartnere som ønsker å se hvordan vi arbeider sammen med lokale partnerorganisasjoner og enkeltmennesker i våre samarbeidsland.

Du kan lese mer om våre reiser her: https://forut.no/fadder/reise/

På bildet øverst i denne saken ser du en familie i Nepal som har fått støtte fra FORUT og våre lokale partnere i landet.

Reiser og samarbeid

FORUTs reiser holdes til så lave priser som mulig for den enkelte deltaker. Målet med reisene er at FORUT over tid styrker og videreutvikler samarbeidsrelasjoner i både Norge og samarbeidslandene.

I tillegg har vi erfaring for at slike reiser bidrar vesentlig til engasjement og verving av nye faddere og bedriftsfaddere.

Les mer om FORUT bedriftsfadder her: https://forut.no/bedrift/

Reiser i 2024

Reisene til Nepal i oktober 2023 og Sri Lanka i mars 2024 er nå fulle, men FORUT tilbyr plass på venteliste for Sri Lanka-reisen.

Det betyr at du blir kontaktet dersom det blir en eller flere ledige plasser på denne reisen i løpet av høsten 2023. Send epost til ingvar@forut.no dersom du vil stå på en slik venteliste til Sri Lanka-reisen.

I oktober 2024 planlegger FORUT en ny reise til Nepal, med flere ledige plasser. Mer informasjon og datoer kommer senere, men allerede nå kan du uforpliktende reservere en plass på denne Nepal-reisen.

På nyåret 2024 blir du i så fall kontaktet med spørsmål om bindende påmelding. Send epost til ingvar@forut.no dersom du vil reservere plass til Nepal-reisen i oktober 2024.

Velkommen som FORUT fadder!

Dersom du ikke allerede er fadder, er du selvsagt velkommen inn i vårt fellesskap av samarbeidspartnere!

Et fadderskap koster 250 kroner eller et annet valgfritt beløp i måneden, og med et slikt fadderskap blir du en viktig del av våret utviklingssamarbeid i flere land, og du er velkommen på våre reiser.

Bli fadder her:https://forut.no/fadder/

Siste nyheter