Tre måter å vinne reise med FORUT

FORUT er i gang med en ny vervekampanje, og faddergeneral Terje Heggernes håper at mange vil bli med og gjøre en innsats. Det unike med FORUT er at man kan få mulighet til å se prosjektene man støtter med egne øyne. Det er tre måter å utløse studietur med FORUT på.

– Hver nye FORUT-fadder betyr mye for vår mulighet til å hjelpe sårbare kvinner og barn i våre prosjektland i Sør. Fadderne gir oss mulighet til å starte opp nye prosjekter uavhengig av støtte fra NORAD, som for eksempel byggingen av Nepals første barnepsykiatriske klinikk, sier Heggernes.

Stor suksess med studieturer

Han viser til at de årlige inntektene fra FORUT-faddere har økt fra 1,5 til 6 millioner kroner på bare fem år. Mye av denne suksessen skyldes inspirerte deltakere på FORUTs studieturer til Nepal, India og Sri Lanka. Mange velger å verve faddere etter å selv å ha sett at pengene kommer fram og utgjør en forskjell. Disse turene kan FORUT-faddere kjøpe seg med på, men nå i 2018 er det også fire muligheter til å vinne en reise!

FORUT-faddergeneral Terje Heggernes.
1. Verve 15

Den som verver 15 nye FORUT-faddere innen 31. desember 2019 får være med på en slik tur, eller kan velge å trekke turen blant de 15 som er vervet. Vi har eksempler på FORUT-faddere som har vervet både 30 og 45 nye faddere som da har utløst flere reiser.

2. Verve sammen med andre

Det er alltid moro å gjøre noe sammen! Nå kan du lage en FORUT-fadder vervegruppe og verve sammen med noen venner! Reglene er at du må registrere en gruppe på 3-5 ververe som i løpet av to måneder skal ha som ambisjon å sammen verve 30 nye FORUT-faddere. Dersom målet nås utløser det to reiser med FORUT. Den ene trekkes blant de 30 nye fadderne og den andre blant medlemmene i gruppen, som får en vinnersjanse for hver fadder den har vervet. Gruppen registreres hos Gry på FORUT-kontoret (gry@forut.no).

3. Årlig trekning

Alle FORUT faddere (nye og gamle) deltar i en årlig trekning av en reise med FORUT, noe som kan brukes som et argument i vervingen. Trekningen skjer ca 20. juni hvert år.

Se vår vervesentral

Det er altså flere måter å vinne en FORUT-reise på, i tillegg til at man naturligvis kan kjøpe seg plass på vanlig vis. Du finner aktuelt vervemateriell og mer informasjon om verving i vår vervesentral. Registeringsskjema og mer informasjon om FORUT-fadder finnes på forutfadder.no. Skulle du lure på noe må du gjerne ta kontakt med oss i FORUT!

FORUT bruker svært lite penger på annonsering og annen betalt markedsføring. Vi betaler heller ikke provisjon til ververne, slik flere andre organisasjoner gjør. Vi satser derimot på mobilisering av eget nettverk og verving av faddere gjennom eksisterende faddere, og studietur er en viktig gulrot. Vi har erfart at det gir flere faddere og mer penger til våre utviklingsprosjekter enn gjennom tradisjonell markedsføring.

Siste nyheter