FORUT-kveld: India på Gjøvik

FORUT ønsker alle støttespillere og interesserte velkommen til en spennende kveld med vår partner APSA India.

Tid: Mandag 2. september kl 18.
Sted: FORUTs lokaler i Roald Amundens veg 1B på Gjøvik.

Vi feirer 40 års samarbeid med APSA (Association for Promoting Social Action) fra Bangalore i India. Vi har derfor invitert APSAs grunnlegger Lakshapathi Pendyala og hans medleder Sheila Deveraj til Gjøvik, begge sterke talspersoner for barns rettigheter og fattiges kamp for et verdig liv.

I tillegg til sterke historier fra APSAs arbeid, vil Aurora Amalie Heimdal bidra med nydelig sang. Det blir kaker og kaffe.

Arrangementet er gratis, men det er påmelding og et begrenset antall plasser. Fyll ut skjemaet under for å melde deg på.

I 1984 deltok FORUTs første generalsekretær, Terje Heggernes, på et utviklingsstudium i Birmingham. Der møtte han Lakshapathi Pendyala, som tre år tidligere hadde grunnlagt organisasjonen APSA, for fattiges rettigheter til arbeid og et verdig liv.  

De to pionerene fant tonen, og dette ble starten på et samarbeid mellom to organisasjoner som i år kan feire 40 år. Dette partnerskapet ble også modell for hvordan FORUT senere har inngått partnerskap med sivilsamfunnsorganisasjoner i det globale sør. APSA introduserte FORUT for lokalt ledet utvikling.

Ved å fylle ut skjemaet under og melde deg på arrangementet, samtykker du til at FORUT kan kontakte deg i ettertid.

Påmelding til India-kveld

Navn

Siste nyheter