Reis med FORUT

FORUT arrangerer årlige reiser og prosjektbesøk for faddere og andre støttespillere. På disse reisene møter du FORUTs partnerorganisasjoner og får informasjon om hvordan vi jobber sammen med lokale myndigheter, organisasjoner og enkeltpersoner.

Du får også høre mer om lokale forhold, utfordringer i arbeidet og om utviklingsstrategier i FORUT. Gjennom møter med enkeltmennesker vil du erfare at vår felles innsats gjør en forskjell. Som deltaker på våre reiser vil du også få innsikt i politikk, kultur og andre samfunnsforhold i landet, og gode møter og erfaringer med mennesker vi støtter og samarbeider med på ulike måter. FORUTs reiser er en «pakke», der det meste er inkludert, med unntak av noen måltider.

FORUT tar et klimaansvar ved at vi kjøper klimakvoter for våre reiser.

For påmelding til reiser med FORUT gjelder «førstemann til mølla», etter at invitasjon om påmelding er publisert på våre nettsider og i våre sosiale medier.

Nepal oktober 2025

FORUTs reise til Nepal høsten 2024 er utsatt til høsten 2025. Turen tar utgangspunkt i Katmandu, med besøk til prosjekt- og landsbyområder noen mil øst for hovedstaden. Mer informasjon og priser blir klart høsten 2024.

Ta kontakt via e-post til ingvar@forut.no hvis du er interessert.

Her kan du laste ned en brosjyre for 2024-turen som ble utsatt til 2025.

India februar 2025

FORUT ønsker velkommen til tolvdagers reise til Bangalore sør i India, 9. – 20. februar 2025. Vi ser på aktuelle samarbeid med lokale organisasjoner og blir bedre kjent med land og kultur. Bestill plass eller meld interesse vie e-post til ingvar@forut.no.

Her kan du laste ned programmet og mer informasjon om India-reisen.

Hva er inkludert?

FORUTs reisepakker inneholder flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, to felles måltider daglig, prosjektbesøk, kulturopplevelser, sightseeing, transport, reiseledere og andre programkostnader.

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere, andre støttespillere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Er du ikke FORUT-fadder allerede, kan du registrere deg nå.

FORUT er medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til opplevelser og erfaringer for livet som FORUT-fadder og deltaker på våre reiser!

Kontaktperson: 

Ingvar Midthun 
Epost: ingvar@forut.no
Mobil: 990 42 564