Reis med FORUT

FORUT arrangerer årlige reiser og prosjektbesøk for faddere og andre støttespillere. På disse reisene møter du FORUTs partnerorganisasjoner og får informasjon om hvordan vi jobber sammen med lokale myndigheter, organisasjoner og enkeltpersoner.

Du får også høre mer om lokale forhold, utfordringer i arbeidet og om utviklingsstrategier i FORUT. Gjennom møter med enkeltmennesker vil du erfare at vår felles innsats gjør en forskjell. Som deltaker på våre reiser vil du også få innsikt i politikk, kultur og andre samfunnsforhold i landet, og gode møter og erfaringer med mennesker vi støtter og samarbeider med på ulike måter. FORUTs reiser er en «pakke», der det meste er inkludert, med unntak av noen måltider.

FORUT tar et klimaansvar ved at vi kjøper klimakvoter for våre reiser.

For påmelding til reiser med FORUT gjelder «førstemann til mølla», etter at invitasjon om påmelding er publisert på våre nettsider og i våre sosiale medier.

Nepal 14. – 25. oktober 2024

Turen tar utgangspunkt i Katmandu, med besøk til prosjekt- og landsbyområder noen mil øst for hovedstaden. Påmeldingsfrist er 22. april 2024. Ta kontakt via e-post til ingvar@forut.no hvis du er interessert.

Her kan du laste ned en brosjyre med mer informasjon studieturen.

Bli med til India på nyåret i 2025!

FORUT planlegger en tolvdagers reise til Bangalore sør i India, der vi ser på aktuelle samarbeid med lokale organisasjoner og blir bedre kjent med land og kultur. Datoer, pris og program blir klart i juni 2024. Det blir interessante menneskemøter, møter med India i dag og fra kolonihistorien, samt et todagers besøk til vestkysten sør for Mangalore der FORUT også arbeider. Du kan allerede nå melde interesse for denne reisen med en uforpliktende reservasjon. Ta kontakt vie e-post ingvar@forut.no.

Hva er inkludert?

FORUTs reisepakker inneholder flyreise tur/retur fra Gardermoen, hotell på dobbeltrom, to felles måltider daglig, prosjektbesøk, kulturopplevelser, sightseeing, transport, reiseledere og andre programkostnader.

På disse reisene prioriteres FORUT-faddere, andre støttespillere og representanter fra barnehager og skoler som har deltatt i FORUTs ulike kampanjer. Er du ikke FORUT-fadder allerede, kan du registrere deg nå.

FORUT er medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til opplevelser og erfaringer for livet som FORUT-fadder og deltaker på våre reiser!

Kontaktperson: 

Ingvar Midthun 
Epost: ingvar@forut.no
Mobil: 990 42 564